valikko
ENG EST RUS

Layherin rakennustelineet ja sääsuojat

Telinekataja toimittaa maailman johtavalta telinealan valmistajalta Wilhelm Layher GmbH:lta rakennusteline- ja sääsuojakalustoa. Layherilla on yli 70 vuoden kokemus telinealalta ja luotettavuus taattu myös 10 vuoden päästä. Layher-kalustolla on jälleenmyyntiarvoa mahdollisissa kaluston jatkokaupoissa.

Investointi, joka joustaa kohteiden ja aikataulujen mukaan

Silloin kun rakennustelineille tai sääsuojille on enemmän käyttöä, oma kalusto tuo asiakkaalle varmuuden tarjousvaiheeseen. Urakat ovat vapaasti hinnoiteltavissa, eikä aikataulu ole muista riippuvainen. Esimerkiksi vesikattotöitä tekevän urakoitsijan täytyy aina suojata kohde säältä. Jännevälin ja pituutensa puolesta muokattava sääsuoja ei rajaa käyttökohteita.

Layherin tuotevalikoima on niin laaja, ettei osia tarvitse etsiä muualta. Rakennusteollisuuden uuden yleisohjeen mukaan elementtirakenteisten telineiden ja sääsuojien kokoamiseen tulisi käyttää vain saman valmistajan osia.

Telinetoimittajaa valitessa kannattaa tuotteiden tasalaatuisuuden lisäksi huomioida myös saatavuus, joka on Layherilla turvattu vuosien päähänkin. Kaikkea ei tietenkään tarvitse ostaa omaksi. Harvemmin käytetyt osat voi vuokrata meiltä.

Miksi Layher-tuotteet?

Jatkuva tuotekehitys ja uudet innovaatiot, mittatarkat osat verrattuna esimerkiksi halpoihin kopioihin, jatkuva laaduntarkkailu, tehdasvaraston iso kapasiteetti, nopeat toimitukset Suomeen  tilauksesta, laaja tuotevalikoima ja kattava valikoima erikoisosia.

Integroitu telinejärjestelmä – kaikki järjestelmät keskenään yhteensopivia.


Ota yhteyttä