valikko
ENG EST RUS

Allround-telinejärjestelmä

Julkisivutelineet

Layher Allround on hyvin suunniteltu, kehittynyt järjestelmä, joka soveltuu erinomaisesti kaikenlaisten julkisivujen telineratkaisuksi. Sen vakio-osista nousevat nopeasti suuretkin rakennekokonaisuudet. Ja varsinaiset vahvuutensa Allround näyttää, kun kohteena on monimuotoinen julkisivu erkkereineen ja syvennyksineen. Korkeat ja matalat, suorat ja viistot, pyöreät ja monitahoiset kohteet hoituvat vaivattomasti. Ja teline on aina yhtä tukeva ja turvallinen.

Allround-järjestelmässä on huomioitu kaikki työmaan telinetarpeet. Työtasot, nousutiet, poistumistiet, kaiteet, tukitornit, portaat, jopa sääsuojat - kaikki voidaan toteuttaa samoilla, yhteensopivilla telineosilla. Telinerakenteesta tulee siisti ja kompakti, mikä on yhä tärkeämpää tämän päivän rakennuttajille etenkin kaupunkialueella.

Allround-telineet ovat kevyempiä kuin perinteiset terästelineet. Se helpottaa kuljetusta, varastointia ja asennustyötä. Allround täyttää kaikki työturvallisuusnormit.

Muuraustelineet

Layher Allround -järjestelmän teräksinen moduuliteline sopii hyvin muuraustelineeksi:

  • Telinerakenteeseen kiinnitettävä tukeva ja turvallinen muurausuloke
  • Tiilet ja laastit aina ergonomisesti oikealla korkeudella
  • Pituussuuntaiset tasot, joilla on helppo liikkua
  • Työtasot kiinnitetty kunnon koukuilla, ilman irtoavien stoppareiden, liukumisen tai kippaamisen

    vaaraa.


Teollisuustelineet

Telinejärjestelmänä Allround on erinomainen ratkaisu teollisuuden ja voimaloiden kunnossapito- ja huoltotöihin. Se muotoutuu vaivatta hankaliinkin tiloihin ja ahtaisiin väleihin - kiinnitysten lujuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä.

Käytännössä on osoittautunut järkeväksi, että teollisuuslaitos hankkii itselleen tietyn peruskaluston käytettäväksi normaaleissa huolloissa ja kunnostuksissa. Ja kun tarvitaan erikoisratkaisuja, vuokrataan tarvittava, yhteensopiva Allround-lisäkalusto Telinekatajalta. Telinekatajan osaava suunnittelupalvelu on tietysti asiakkaan käytettävissä ratkaisuja suunniteltaessa.


Tukitelineet

Tukitelineet ovat tarpeen kaikkialla, missä tarvitaan jopa kymmenien tonnien kantavuutta. Allroundin teräksiset tukitelineet perustuvat normaaliin telinekalustoon, josta erikoisosien avulla kootaan tavallista järeämpi kokonaisuus suurta kuormankestoa vaativiin kohteisiin: siltatöihin, voimalaitoksiin, rakennuksen tukipilareiden uusimiseen.

Telinetarvikkeet

Meiltä löytyy alkuperäiset telinetarvikkeet ja lisävarusteet. Pystyt varmistumaan turvallisuudesta ja laadusta käyttämällä vain Layherin valmistamia alkuperäisiä tuotteita.

Ota yhteyttä