valikko
ENG EST RUS

Layher tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia 

Vuonna 1945 perustettu Wilhelm Layher GmbH & Co. KG on kasvanut maailman suurimmaksi telinevalmistajaksi panostamalla laatuun ja kehittämällä jatkuvasti uusia innovaatioita. Saksassa sijaitsevien tehtaiden automaatioaste on huippuluokkaa, ja teräsputkea jalostetaan vuosittain noin 20.000 kilometriä laadukkaiksi ’Made in Germany’ telineosiksi. Materiaalit testataan perusteellisesti ja osien valmistus varmistetaan myös jokaista hitsausta myöten uusimmalla teknologialla. Kumppaninsa ja toimittajansa Layher valitsee tarkasti.    

Güglingenissä Saksassa pääkonttoriaan ja tuotantolaitoksiaan pitävä telinevalmistaja työllistää kansainväliset myyntikonttorit mukaan lukien yhteensä yli 1.500 ammattilaista. Globaalisti operoivalla yrityksellä on tytäryhtiö yli 30 maassa ja kumppaniverkosto yli 50 maassa. Layher tarjoaa nopeasti suunniteltavia sekä helposti, turvallisesti ja tehokkaasti asennettavia telineitä lukuisiin eri käyttötarkoituksiin. Laadulla varmistetaan ennen kaikkea korkealuokkainen työturvallisuus.            

Laatua läpi tuotantoketjun  

Layherilla on kaksi tuotantolaitosta Saksassa, ja tuotantoa on laajennettu viime vuosina tulevaisuuden kasvutarpeisiin. Toinen tehdas ja teräksen kuumasinkityslinja otettiin käyttöön vuonna 2009. Ensimmäistä kuumasinkityslaitosta uudistettiin kattavasti vuonna 2013. Sinkityskapasiteettia haluttiin nostaa, jotta asiakkailta tulevaan kysyntään voitaisiin vastata viivästyksittä myös tulevaisuudessa.   

Laadunvarmistus kattaa koko tuotantoketjun. Materiaalitoimittajien on läpäistävä Layherin auditointiohjelma, joka sisältää myös asiantuntijoiden suorittamat tarkastuskäynnit toimittajien toimipisteisiin ja tuotantolaitoksiin. Layherin asiantuntijat tarjoavat toimittajilleen osaamista ja neuvoja, jotta ne voivat toimia yhä paremmin telinevalmistajan tiukan vaatimustason mukaisesti.

Telineiden valmistukseen käytettävät raaka-aineet tarkistetaan uusimmalla teknologialla. Tuotannossa havaitaan pienimmätkin laatupoikkeamat, jolloin osat poistetaan automaattisesti. Telineosien alkuperä voidaan dokumentoinnin ansiosta jäljittää sekä materiaalitoimittajan että koko valmistusprosessin osalta.

Ennen uuden telineosan päätymistä sarjavalmistukseen, sille suoritetaan kattavat testit myös työmaaympäristössä.

Uudistaja ja edelläkävijä    

Kumppaninsa Layher valitsee hyvin sujuneen sekä vuosia kestäneen yhteistyön perusteella. Partner of Layher -verkosto tuottaa tietoa kehitystyöhön eri maanosista sijaitsevilta työmailta ja kokemuksia telineratkaisujen toimivuudesta hyvinkin erilaisista kohteista ja tapahtumista. Kumppanit palvelevat asiakkaitaan eri maissa ja tarjoavat telineosaamista paikallisesti.    

Layher on esitellyt vuosikymmenten kuluessa lukuisia innovaatioita, kuten telinerakentamisen vuonna 1965 mullistaneen SpeedyScafin ja vuodesta 1974 lähtien maailmanlaajuisen suosion saavuttaneen modulaarisen Allround-telinejärjestelmän. Vuonna 2013 se esitteli uuden sukupolven Allround Lightweight -kaluston, jonka erikoislujasta teräksestä valmistetut osat ovat kevyempiä ja kestävämpiä perinteisiin Allround-telineosiin verrattuna. Uudet ja perinteiset osat ovat Layherin filosofian mukaisesti keskenään täysin yhteensopivia.

Innovatiivisen kehitystyön ja tinkimättömän laaduntarkastuksen tulokset näkyvät asennustyön turvallisuuden sekä nopeuden lisääntymisenä ja mahdollisuuksina hyödyntää telinekalustoa yhä monipuolisemmin eri käyttötarkoituksiin. Layherin telineet täyttävät sekä kansalliset että kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.   

Palvelut kattavat mm. teknisen konsultoinnin ja suunnittelun. Kalustoa voidaan toimittaa nopeasti kaikkiin maanosiin, sillä tuotantokapasiteettia voidaan lisätä joustavasti Saksan päätehtaalla. Kalustoa voidaan varastoida riittävästi ja yhtiöllä on globaali tytäryhtiöiden sekä jälleenmyyjien verkosto. 

Telinekataja on Layherin kumppani    

Telinekataja on Layherin virallinen edustaja Suomessa, ja toteuttanut telineitä Layherin uusimpia ratkaisuja hyödyntäen jo yli 30 vuoden ajan. Telinekatajan ammattilaiset ovat välittäneet Layherille tietoa telineratkaisujen toimivuudesta suomalaisilta työmailta. Tehtaalta on tilattu lukuisia erikoisosia Telinekatajan eri toimialoilla toimivien asiakkaiden tarpeisiin, ja toteutettu telineet myös kaikista vaativimpiin kohteisiin.   


Ota yhteyttä